SERVICe

Al meer dan 30 jaar lang doen wij ons best om garant te staan voor een uitstekende service, kwaliteit en prijs.
Wij zijn uitgegroeid tot een garage die een totaalservice biedt voor elk merk, gaande van het herstel tot het onderhoud van uw wagen. Hiernaast zijn wij ook actief in het verkopen van diverse tweedehandswagens.

Carosserie

Schade aan uw koetswerk? Garage Aerts beschikt over de nodige materialen en uitrusting om u steeds een oplossing te bieden. Zo beschikken we onder meer over een eigen spuitcabine, een richtbank op mallen en bovenal over veel ervaring.

Daarnaast staat er op elk moment een vervangwagen voor u klaar en kan u zowel online als telefonisch een afspraak maken.

Onderhoud

Om zonder zorgen te kunnen blijven rondrijden heeft uw auto af en toe een onderhoud nodig. Wij staan voor een persoonlijke en snelle service, zonder het oog op prijs en kwaliteit te verliezen.

Om dit laatste te verzekeren werken wij al jaren met merken als Total, Bosch en een heel assortiment van bandenmerken zoals Michelin en Continental.

Maak online/telefonisch een afspraak, of spring eens binnen als u in de buurt bent.

Herstelling

Bij herstellingen komt het erop aan om snel en voordelig te worden verder geholpen. Wij staan meteen voor u klaar.

Met onze ervaring en goed uitgeruste garage lossen we uw probleem op. Daarbij kan u met 1 van onze vervangwagens meteen terug de baan op.

Niets dringends? Maak online/telefonisch een afspraak wanneer het u het beste uitkomt.